Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!

Rólunk mondták

Túl azon, hogy a rögzítés technikai termékek, amiket már vásároltam (csavarok, anyák) kifogástalan minőségűek, a kiszolgálás, a rendelés felvétel módja is egyedülálló.

A rendelés után szinte 1 perc alatt visszaigazolás jön, erősítve ezzel a bizalmat és sejtetve, hogy profi áruházzal van dolgunk.

Sokféle szállítási mód közül választhatunk, ami még különlegesebbé teszi a vásárlást. A vevővel való foglalkozás magasiskoláját láthatjuk megrendeléstől a leszállításig!

GINOP

Kedvezményezett neve, címe:    TRENDIX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 4014 Debrecen, Mezőgazdász u 56.

Projekt címe:                             Komplex infokommunikációs fejlesztés a TRENDIX Kft.-nél

Projekt összköltség:                 37 868 600 Ft

Szerződött támogatás összege: 15 147 440 Ft

Szerződött kölcsön összege:     18 934 300 Ft

A támogatás mértéke:                40%

A projekt tervezetett befejezése: 2020.01.31.

Pályázati azonosító:                   GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00093

A projekt leírása:

A Trendix Kft. belső vállalati folyamatai hatékonyságának érdekében meglévő ERP rendszerének teljes cseréjét, ennek keretében új, korszerű helyben telepített és felhő alapú vállalatirányítási és egyéb üzleti (vezetői döntéstámogató és információs, elektronikus iratkezelési, ellátási, CRM és ügyfélkapcsolati, távmunka-és csoportmunka támogató, számviteli, beszerzési és logisztikai, workflow- és tudásmenedzsment) rendszermodulok bevezetését valósítja meg. Helyben telepített új rendszerként bevezetésre kerül a vállalati CRM, értékesítés területet, döntéstámogató rendszert, a táv-és csoportmunkát támogató megoldást, a pénzügy-számviteli területet, valamint a beszerzési, logisztikai területet támogató modul, valamint a raktározási-logisztikai folyamatokat támogató megoldás. Felhő alapú új rendszerként bevezetünk egy munkafolyamat-irányítási rendszert, elektronikus iratkezelési rendszert, egy tudásmenedzsment megoldást, kialakítjuk a cégünk új webáruházát, valamint a webáruházunkhoz online (elektronikus) fizetési megoldást, szerelési, karbantartási, javítási valamint gépkölcsönző szolgáltatásainkhoz kapcsolódóan pedig egy szolgáltatásmenedzsment modult. Mind az on-premise, mind a felhő alapú megoldások esetén 15-15 licenszet szerzünk be, a cloud alapú megoldások esetén a projekt keretében 18 havi bérleti időt számolunk el. A projekt keretében a rendszerek bevezetéséhez kapcsolódó szolgáltatást és oktatást is igénybe veszünk. Az On-premise és Cloud-alapú megoldások oktatása terén a szállító választási lehetőséget biztosított számunkra így dönthetünk tanfolyami keretek között szervezett képzés vagy kulcsfelhasználók betanítása mellett is. Az On-premise és Cloud-alapú megoldások bevezetéséhez kapcsolódó szolgáltatás keretében a kiválasztott ERP modulok testre szabása érdekében a folyamatfelmérés és a rendszerterv véglegesítése keretében az ERP keretrendszerében biztosított több millió beállítási lehetőségből a megfelelő folyamatok és funkciók konfigurációja valósul meg. Az ERP megoldások futtatásához egy kiszolgáló szervert és 15 munkaállomást is beszerzünk. Cégünk ERP rendszerrel rendelkezik, azonban annak terméktámogatása, funkcionalitása és éves licenszköltsége sem megfelelő számunkra, így a rendszer teljes cseréje mellett döntöttünk, így a meglévő és projekt keretében beszerezni tervezett ERP modulok kapcsolódásának részletezése esetünkben nem releváns. A projekt lépései: az on-premise és felhő alapú rendszerek megrendelését és a szerződéskötéseket követően a kiválasztott beszállítók leszállítják és üzembe helyezik a projekt keretében beszerzett ERP rendszer modulokat. Az imateriális javakról tárgyi eszköz karton készül, azok bekerülnek a cégünk könyveibe. A rendszereket szállító cég megvalósítja a felhasználók kötelező oktatását, valamint a projekt időtartama alatt folyamatosan számlázza a felhő alapú rendszermodulok bérleti díját (18 hónap időtartamig).